Jukebox udlejning

Lej en jukebox til dit arrangement og skab feststemning

At arrangere en uforglemmelig begivenhed kræver den rette atmosfære, og intet skaber stemning som god musik. Leje af en jukebox til din fest eller event er en fantastisk måde at sikre, at dine gæster bliver underholdt hele natten. 

Uanset om det er en bryllupsaften, en firmafest eller en privat sammenkomst med vennerne og veninderne, kan leje af jukebox give en prik over i’et, der gør din begivenhed mindeværdig.

Hvorfor leje en jukebox gennem PartyService?

Leje af en jukebox gennem os har en række fordele, der kan forvandle din begivenhed til en fest, som dine gæster vil huske i lang tid:

  1. Musik efter eget valg: Med en jukebox kan dine gæster vælge præcis den musik, de ønsker at høre. Med vores 70 CDer har du en interaktiv oplevelse, hvor alle kan deltage i at skabe en playliste, så der er noget for alle.
  2. Nostalgisk musisk tidsrejse: Jukeboxen indeholder en bred vifte af sange på tværs af årtier og genrer. Det betyder, at dine gæster kan nyde alt fra klassikere til moderne hits.
  3. Underholdning hele natten: Musikken stopper aldrig med en jukebox. Dine gæster kan danse og synge med hele aftenen uden afbrydelser.
  4. Nem betjening: Vores jukeboxe som du kan leje er lette at betjene, så alle kan vælge deres yndlingssange med lethed.

Vi har to typer, der kan lejes. Skal det være den retro ‘Nostalgi’ eller den iøjnefaldende ‘Starlight’ til din fest? Vi har et hav af ekstra valgmuligheder, der spænder alt fra spejlkugler til ekstra højtalere. 

Jukebox leje til din begivenhed

Uanset hvilken type begivenhed du planlægger, kan leje af en jukebox tilføje et ekstra pift, der gør den ekstra mindeværdig. Her er der et lille udpluk af ideer hvor jukebox leje kan give en festlig steming.

Bryllupper: Skab den perfekte romantiske stemning med en jukebox, der indeholder klassiske kærlighedssange.

Firmafester: Lad dine medarbejdere og kolleger nyde en sjov aften sammen. Måske er der sange der har en særlig intern betydning?

Fødselsdagsfest: Giv fødselaren en fest, med enten en retro jukebox eller en iøjenfaldende jukebox. Perfekt til temafester!

Kontakt os i dag

Gør din næste begivenhed til en musikalsk fest ved at leje en jukebox. Kontakt os og bestil den løsning, der passer bedst til dig eller ring på tlf. 71 96 38 00 og hør nærmere om dine muligheder. Få mere information nedenunder om pakkepriser og priszoner.  

Nostalgi Jukebox

Denne jukeboks er 100 % ren nostalgi! En ægte klassiker med flot farveskiftende lys og bobler, som uden tvivl vil vække begejstring hos dine gæster.
Jukeboxen er utroligt brugervenlig og kan betjenes af alle.

Facts:

Ca. 1500 Hits fra 60’erne frem til nutidens radiohits
Indbygget højttaler 150 Watt
Mål HxBxD: 155 x 95 x 70 cm.
Vægt: 130 kg.

Pris: 2.195,00 kr.

Alle priser er inkl. moms, samt levering på det meste af Sjælland.
Tillæg for trapper. Se mere under “bestil nu

Starlite Jukebox

Flot og iøjnefaldende jukeboks med masser af chrom, sitrende stjernehimmel og uv-lys. Jukeboxen er en skøn blanding af RETRO og nutidigt design.
En ægte jukebox i fuld størrelse!
Utrolig brugervenlig. Kan betjenes af alle.
Klassisk udseende – men moderne digital teknologi

Facts:

Ca. 1500 Hits fra 60’erne frem til nutidens radiohits
Indbygget højttalere 2 x 150 Watt
Mål HxBxD: 165 x 80 x 70 cm.
Vægt: 130 kg.

Pris: 2.195,00 kr.

Alle priser er inkl. moms, samt levering på det meste af Sjælland.
Tillæg for trapper. Se mere under “bestil nu

 

Her leverer vi Jukeboxe

Leveringsområde:
Vi leverer Jukeboxe overalt på Sjælland, Møn, Lolland og Falster. I visse områder kommer der et mindre kørselstillæg. Se nedenfor

Kørselstillæg for Jukeboxe:
Zone 1 – Grøn: Intet kørselstillæg
Zone 2 – Brun: Kørselstillæg 400 kr.
Zone 3 – Gul: Kørselstillæg 700 kr.

Trapper:
Trappetillæg udgør 100 kr. pr. etage.

Alle priser er inkl. moms.